farah nur irdina's FotoPage

By: baby irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jun-2008 05:37 Email | Share | | Bookmark
hallo...

kakak
 
 
View all 6 photos...
lamanya mama tinggalkan fp ni..sampai adik dina dah 1 thn 4 buln ler..mama pun dah pindah perak dah..see my boy ...here it is...




Tuesday, 6-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
hello...................

sepetang ke tmn permainan
tgk lupa nak bawa selipar.,....
hellooooooo semua dah lama tak update FP nie....mama BZ dan bercampur malas....anak mama pun dah besar hari ni masuk umurnya 1 thn 7 bulan dah boleh dapat adik ni...insyaallah....tgklah gambar terbaru dia ada 2 keping ni aje mama mals nak snap byk22......








Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hapi 1st besday

ye ye dapat mama punya
tunggu tetamu datang
dina....tgk mama sini
View all 26 photos...
Assalamualaikum semua.....
6 11 2005 genap Farah Nur Irdina Hj Mohd Nazri 1 tahun...alhamdulillah mama sentiasa mendoakan kesejahteraan puteri kesayangan mama agar sentiasa berada dibawah lindungan Allah yang maha Esa. Bersempena dgn nya mama adalah buat makan makan doa selamat pada 13 november lepas....tak buat besar...besaran pun just invite org surau dan jiran keliling rumah opah aje untuk raikan irdina...majlis buat selepas solat asar....mama ngan babah sponser untuk jamuan...menu hari tu adalah nasi impit kuah kacang, laksa penang, dan bihun goreng yang sampingan tu adalah buah buahan dan kueh sikit seta pencuci mulut,,,,this thing opah Dina yang sediakan mam just tolong potong aje.....dekat Kg Mama orang yang datang tak Bagi hadiah,,,just sedekah duit aje dapatlah sikit habuan Dina, terima kasih pada semua yang sudi datang dan meraikan majlis pad ahari tu......gigi dina dah ada 2 batang baru naik kat bawah....jalan belum boleh lagi tak tahu bila takpelah pelan pelan ....janji sihat....oklah tak tahu nak tulis apa maklumlah idea sentiasanya takde....that alll untuk kali ini.....tq





Monday, 26-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
im back

 
 
 
View all 10 photos...
hai all......lama mama tak updates fp dina ni almaklumlah bz sikit......this the new entry farah irdina buat semua.......








Sunday, 25-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
bersama mama di rumah

 
 
 
View all 6 photos...
inilah kerja mama dirumah.......tak tau nak buat apa.......




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net