farah nur irdina's FotoPage

By: baby irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan ke ipoh

 
 
 
View all 7 photos...
dina ngan mama ngan opah pi shopping kat jj ipoh........





Friday, 23-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ye ye mama balik

 
 
 
View all 6 photos...
mam balik kg dari klsyoknye............



Wednesday, 24-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hai...

mama tak tau nak tulis apa ..no idea...anyway si kecil tu dah mcm2 perangai dia....yang paling mama tak tahan suka benar majalah pama....nak lak tu byk gambar baby dok mengadap benda tu la...sambil terbongkok2 mencium....mulut mengomel.....gigi satu pun lum keluar lambat sungguh...tapi takpelah lambat kuar gigi lambat rosaknya kot.......


Tuesday, 23-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
HELLOOOOOOOOOO

apa tu mama.......
oooooo cover camera
nak suruh mama dukung angkat tgn
View all 18 photos...
mama dah belajar besarkan gambar dari mama haziq tq mama haziq


Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SOOOOOIEEEEE

Hello all mum.......soie ler....mama tak dapat nak upload lagi gambar si Dina..... cousin mama ni tak antor antor lagi mama punyer dig cam tu......mama nak pi ambil malas ....so tunggu la bak menunggu buah yang tak gugur 2........nanti kalau dah ada mama akan cepat2 uploadkan gambar baby mama tu.......


[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net