farah nur irdina's FotoPage

By: baby irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hai all

tq all mama /////visit dina fp....anyway this week mama tak dapat upload new Dina Foto....dig cam mama ....ada org pinjam my cousin pi cameron......dina sekarang dah macam2 keletah dia geli hati mama...nanti mama snapkan gambar dia.....maybe this weekend kalau camara dapat balaik kat mama....


Wednesday, 27-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
balik rumah mak tok kedah

sukanye main kolam
bersama cousin2nye
mama ptg kek Dina pun nak enterframe
View all 4 photos...
minggu lepas mama dan baba bawa dina balik umah mak tok.....kebiasaannya tiap tiap bulan memang balik kedah......dina seronok bila balik sana jumpa cousin2 dia yang 3 orang anak pakngahnya......mama ada snap gambar dia tgh main kolanm suka nye bukan main lagi sampai tak nak naik.....lepas tu maklong dina sponser kek besday utk mama...tq very much....to mak long dan mak tok.......


Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LUPA NAK BAWA...........

SEMALAM MAMA MC KURANG SIHAT WALAUPUN DAH BALIK DARI KAMPUNG OLEH SEBAB ITU HARI NI LUPA LA PULAK NAK BAWA DIG CAM MAMA...BESOKLAH KOT KALAU INGAT............MAMAALYSSA TQ VISIT DINA FP.....


Monday, 18-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
balik dari kg

time bermain sorang sorang
nak hantar mama naik bus
apa tu yang dibelek....
View all 9 photos...
semalam sampai jam 9 mlm.....kembali sunyi tanpa gelak dan tawa tangis Irdina......sunyi lagi selama lima hari...balik kali sambut besday mama.....mama tak celebrate pun just potong kek kosong aje...malamnya baba bawa dinner kat luar babah belanja....syok giti....tapi sayang terlupa nak bawa camera.....tu yang mama rasa rugi sangat tu......balik kali ni irdina dah panggil mama dan baba juga ...mam bila time dia nangis...mama dengar la...babah memang dia pandai dah panggil...asal nampak babah aje mesti terkeluar dari mulut dia....kat sini mama ada snap sikit gambar dia ..........just untuk mengubat rindu dihati.....


Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
isnin yang memboringkan

 
bermain bersama babah
memanjat kerusi
View all 6 photos...
mama sampai dari kg kul 10 mlm tadi ....tak bawa balik apapun buah pun dah habis semua ...jadi bawa balik bdn aje...blk minggu ni Dina Demam sikit Tapi bila jumpa mama, makan ubat terus hilang demamnya kesian dia... mama tgk.....mama ada ambil gambar dia sikit kat sini...tiket untuk minggu depan dah ambil mcm biasalah pukul 6 ptg dari kl hari jumaat.......


[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net