farah nur irdina's FotoPage

By: baby irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
BALIK KG LAGI

ngan mama nak jalan.....
 
pandai posing depan camera pantang mam buk acamera
View all 7 photos...
Beginilah mama setiap hujung minggu pasti akan balik kg....dina sekarang babah dia ckp dah pandai buat muka busyuk...dan dah pandai juga panggil Baba......baba....mama entah bila dia nak dapat pun tak tahu...maybe disebabkan dia lebih rapat ngan baba dia berbanding mama yang jaga dia hujung minggu saja...cian dia kena tinggal ngan baba aje...tapi nak buat mcm mana mama kena keje...nak tukar tak dapat lagi...sabar ajelah...kat sini mama download gambar dina hujung minggu lepas time ni nak pi teluk intan bab berjalan dia number 1....kalau dia dah pakai baju tgk org lain tak siap lagi mulalah merengek nak cepat...itulah anak abah.....


Monday, 4-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
isnin yg boring

hari ni mama boring sikit keje tak byk sgt tapi boleh tahan.....nak uipload gambar dina tak boleh coz gambar down..maybe 2morrow kot if gambar ok....


Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
balik kg

hari inikan mama balik kg...ya Allah tak sabar rasanya...dah rindu sangat nak jumpa dina.....tapikan mama tak sempat nak beli apa2 untuk dia kali ini,,,berkenan sungguh kat playgym si baby irfan...tak taulah kat giant dekat taman permata hulu klang ada ke tidak...mama nak pi pun dah tak sempat ni tapi maybe pi cari juag next week......carrefour tak tau ade ke tidak...mama tgk kat JJ takde pun...tapi macam mana pun nak dapatkan juga satu....


Thursday, 30-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
gambar terbaru irdina...besok mama balik kg jumpa baby dan dady....rindu giler ni...nanti mama masukkan lagi gambar mam balik hujung minggu ni


Friday, 24-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

 
Mama dah rindu dgn Dina tapi tak pe hari ni mama blk jumpa Dina mcm ni lah tiap2 minggu mama ulang alik jumpa Babah ngan Dina penat memang penat tapi tak pe asalkan dapat jumpa Dina ngan babahnya..............


[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net