farah nur irdina's FotoPage

By: baby irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
hapi 1st besday

ye ye dapat mama punya
tunggu tetamu datang
dina....tgk mama sini
dah lepasa baca doa selamat ...jamu selera pulak
jemput makan semua
jgn berebut
makan lagi
kek opah sponcer
tgh makan
sjiran sebelah rumah aje
ngan abah
nak potong lagi tu
abah tolong
potong kek ngan mama
ngan mama lagi
ngan 3 sepupu sblh abah
dgn mak tok
kek ayah long sponcer utk 3 org besday abah, sepupu dina & dina
baru bangun tido
tak nak senyum bila mama panggil....
ngan member mama
makan makan
makan lagi
sapa kenal
tido dulu sebelum mandi utk party besday
nyenyak sungguh ada mimik muka lagi mimpi apa tah
Assalamualaikum semua.....
6 11 2005 genap Farah Nur Irdina Hj Mohd Nazri 1 tahun...alhamdulillah mama sentiasa mendoakan kesejahteraan puteri kesayangan mama agar sentiasa berada dibawah lindungan Allah yang maha Esa. Bersempena dgn nya mama adalah buat makan makan doa selamat pada 13 november lepas....tak buat besar...besaran pun just invite org surau dan jiran keliling rumah opah aje untuk raikan irdina...majlis buat selepas solat asar....mama ngan babah sponser untuk jamuan...menu hari tu adalah nasi impit kuah kacang, laksa penang, dan bihun goreng yang sampingan tu adalah buah buahan dan kueh sikit seta pencuci mulut,,,,this thing opah Dina yang sediakan mam just tolong potong aje.....dekat Kg Mama orang yang datang tak Bagi hadiah,,,just sedekah duit aje dapatlah sikit habuan Dina, terima kasih pada semua yang sudi datang dan meraikan majlis pad ahari tu......gigi dina dah ada 2 batang baru naik kat bawah....jalan belum boleh lagi tak tahu bila takpelah pelan pelan ....janji sihat....oklah tak tahu nak tulis apa maklumlah idea sentiasanya takde....that alll untuk kali ini.....tq





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net