farah nur irdina's FotoPage


My name: baby irdina
My Fotopage: http://mamadina.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
D-390(C-150)
Olympus
Friends:
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
nur damia afrina
Latest entry:Activated
Lamanya x upload gambaq dlm fotopages nih....drp bertiga now,dah jadik berempat dah pun..hahaha nk start upload pix baby la sket2 buat kenangan dlm fp nih.... Damia dah dpt adik last year, bb girl jugak...namanya Nur Dania Alisya...masa newborn...uiyooo..manyak tembam wooo....lahir kat Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah,Bandar Baru Bangi.Lahir 25.5.2009 beratnyer....3.76kg...mak aihh...pipi bulat jer...tp tu masa baru lahir la.... La nih dah x bulat dah ponnn.... okay,letak ja la gambaq2 yg ada dulu...... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
tengku atie
Latest entry:wajah-wajah irdina
anak dara mama ni dah pandai posing...tapi kejap je le..pastu dia yg nak pegang camera....tima ni abang nazhan tgh buay tgk cartoon..so, bolehlah mama senang lenang ambik pix dina..kalau tak sibuk je abang nazhan nak ambik pix..entah apa2 dia ambik.... ;-) :-D ..lama dah tak dpt ambik pix abang nazhan... :-( View this Fotopage entry
Aini Awazah
Latest entry:I promise to love u forever dear..!!!
Mirza is now 5 mos....Can't wait to start weaning...Ibu nak start weaning mirza bila mirza 6 bulan..Nak tgk macam mana semangat nyer baby ibu ni makan...Byk makan ke tak agak nyer nnt kan? :-> Mirza masa 4 bulan 6.3kg...nanti ibu update berat masa 5 bulan...Mirza belum cucuk 5 bulan lagi..Sian dia kena cucuk nanti... :-( ~ Mirza dah 5 bulan..... :-D ~ View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016